Mübarek Ramazan Bayramımızı tebrik ederim...



      Her yılın bir ayına özel, ömür sermayemiz için  çok kıymetli,  Ramazan-ı Şerif ayını geri de bıraktık.  Adeta yoğunlaştırılmış bir program gibi biraz daha fazla hissettik kulluğumuzu, biraz daha kenetlendik birbirimize ve el açtık Rabbimize... Bu mübarek ayda midemiz gibi kalplerimizi ve ruhumuzu da terbiye ettik inşallah  ve şükürler olsun bir Ramazan Bayramına daha kavuştuk. 
      Paylaşmayı, sabretmeyi, komşuluğu, anlayışımızı, hoşgörümüzü kaybettiğimiz şu günlerde Ramazan Ayı ve Ramazan Bayramı inşallah öncelikle bizlere  affetmeyi, anlayışlı olmayı, sukuneti ve hoşgörüyü hatırlatır. Birlik beraberliğimize kuvvet vermemize,kendi kusurlarımıza, kendi tövbelerimize ve özümüze dönüşümüze vesile olsun inşaallah.
Bediüzzaman Said Nursi Hz.lerinin de dediği gibi; " Biz muhabbet fedaileriyiz, husumete vaktimiz yoktur.... İttifak hüdadadır, hevada ve heveste değil. İnsanlar hür oldular amma yine abdullahtırlar. Her şey hür oldu. Başkasının kusuru insanın kusuruna senet ve özür olamaz." 



      Bu bayram hepimizin İslam Aleminin içinde bulunduğu sıkıntılar yüzünden boynumuz bükük,hepimiz mahzunuz ... Hepimiz daha fazla dua edeceğiz Ülkemizin, vatanımızın ferahı ve huzuru için, tüm dünyada zulüm gören müslüman kardeşlerimiz için... Kardeşiz ve yürekten hissediyoruz acılarını... Her namazın sonununda tesbihatlarımız da onlar için daha fazla dua edeceğiz, Cevşen-i Kebirler okuyacağız inşallah çünkü bu imtihan hepimizin der, ALVARLI EFE (R.Aleyh) den bir paylaşımla hayırlı günler, hayırlı bayramlar dilerim...
     
Can bula cânânını
Bayram o bayram ola
Kul bula sultanını
Bayram o bayram ola.

Hüzn-ü keder def ola
Dilde hicap ref ola
Cümle günah af ola
Bayram o bayram ola.

Lütfi ya lütfü kerim
Erişe rahmü-rahim
Bermurad ede fehim
Bayram o bayram ola. 


Yorumlar

seval dedi ki…
Mutlu huzurlu bir Bayram olsun herkes için.
teşekkürler amin tüm islam alemi için inşallah...

Popüler Yayınlar